We gaan 'n pas op de plaats maken....

  • maandag, 04 september 2017 15:04
Beste Vrienden van PiNK PiT,

Hierbij willen we jullie informeren over het feit dat we besloten hebben ons evenement PiNK PiT dit jaar niet door te laten gaan.

Geen reden voor paniek of onrust, we gaan niet stoppen en wij houden na ruim 40 jaar nog steeds net zoveel van elkaar :-), maar er zijn diverse andere redenen waardoor we samen hebben besloten even een pas op de plaats te maken en het komende jaar goed na te gaan denken...een soort sabbatical/jaartje van bezinning! Wat hebben we gedaan, waar staan we, wat willen we en wat moeten we daarvoor doen/veranderen of laten?
Zoals jullie weten organiseren we met het geld dat we ophalen jaarlijks verwenmomenten voor dorpsgenootjes die borstkanker hebben of hebben gehad, onze Ladies met PiT. Deze club dames is, sinds we zijn gestart in 2012, (helaas) enorm gegroeid. Waar we begonnen met 5 dames, zijn dat er inmiddels 37 en de groep groeit nog steeds. Behalve het gegeven dat we enerzijds moeten gaan kijken hoe we meer geld kunnen genereren om de verwenmomenten te kunnen blijven organiseren voor deze groeiende groep, lopen we ook tegen praktische 'uitdagingen' aan zoals o.a. locaties en vervoer en toegenomen kosten voor huur van materialen.
Op 12 september vindt de volgende Ladies-verwendag plaats en ook in het nieuwe jaar zullen we samen blijven komen.

We zijn PiNK PiT ooit heel enthousiast gestart op vrijwillige basis, hetgeen betekent dat alles naast ons reguliere leven (werk en privé) georganiseerd moet worden.
We groeien nu als het ware een beetje uit ons roze jasje en hebben daarom afgelopen dinsdag besloten dat het goed is om even die pas op de plaats te maken.
De komende tijd willen we graag samen gaan kijken hoe we verder willen en daarbij is ook al jullie input van harte welkom...alle tips en ideeen zien we heel graag tegemoet!
Wij hopen op jullie begrip en steun en gaan in ieder geval niet stilzitten. Want we geloven dat we met onze Stichting PiNK PiT samen met jullie Vriendschap nog steeds het verschil kunnen maken voor degene die het echt verdienen...onze Ladies met PiT!

Hartelijke groet,
Marloes, Ank en Daan
Stichting PiNK PiT