Kerstworkshop voor de Ladies met PiT

  • donderdag, 15 december 2022 20:44

De Ladies met PiT nodigen lotgenoten van harte uit voor een fijne, gezellige middag in Kerstsfeer. Op dinsdag 20 december staat een fijne, gezellige kerstmiddag met overheerlijke kersthapjes en een drankje gepland. De Ladies zijn welkom in zaal Den Heuvel, Hoofdingang, zaal links. Er worden onder andere kerststukjes gemaakt en de Ladies krijgen bijzonder bezoek…

De stichting PiNKPiT zet zich anno 2022 nog steeds in voor dorpsgenoten die borstkanker hebben of hebben gehad. Ria Overwater en Vivianne van Bijsterveld namens de organisatie: “We geloven in de kracht van samen én in het lokale karakter van PiNK PiT. Tijdens bijeenkomsten en leuke activiteiten willen we op een laagdrempelige manier samenzijn.”

Ben of ken jij een dorpsgenoot die borstkanker heeft of heeft gehad, meld deze dan aan. Aanmelden of meer informatie kan via Ria Overwater op 06-34869235 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..