Dag lieve Lady met PiT

  • vrijdag, 20 oktober 2023 21:49

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat een van onze Ladies met PiT op 24 juli jl. geheel onverwacht is overleden.
Lief, altijd geïnteresseerd, je hield van dansen en was ongelofelijk trots op jouw Harry, kinderen en kleinkinderen en we wensen hen heel veel kracht.
Lieve Marianne, wat ga je gemist worden…ons Pink Pit-kaarsje brandt vanaf nu ook altijd voor jou <3

Het is weer Ladies met PiT - tijd

  • woensdag, 11 oktober 2023 11:39


Lieve Ladies,

Check allemaal even jullie e-mail want er is meer bekend over het programma van vrijdagmiddag 27 oktober a.s.
Fijn als je laat weten of je komt!
Mocht je de uitnodiging niet hebben ontvangen graag even contact opnemen met Ria of Vivianne ????

Heel graag tot de 27e!

PINKtober en Vrienden met PiT

  • zondag, 01 oktober 2023 09:27

Het is weer oktober, ookwel PINKtober genoemd … de maand waarin er weer heel veel extra aandacht is voor borstkanker.
En wat ons betreft kan er niet genoeg aandacht zijn voor deze vreselijke ziekte.
Lieve Vrienden met PiT, we willen we jullie juist in deze maand ook even laten weten hoe blij we met jullie zijn! Fijn dat we regelmatig op jullie mogen rekenen. Daar zijn we heel blij mee want mede dankzij onze Vrienden bestaan we nog steeds en daar zijn we heel dankbaar voor!
Wij zijn geen club die veel tamtam maakt, maar op de achtergrond zijn wij nog steeds verantwoordelijk voor de Stichting en de financiën e.d. en door onze Ladies zelf worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze kunnen delen en leren met en van elkaar.
Lotgenotencontact zoals wij het ooit bedoeld hebben toen we in 2011 begonnen met de Stichting Pink Pit in Geldrop-Mierlo.
Waren het in 2012 nog 5 Ladies met PiT die met ons meegingen, inmiddels zijn het er (helaas) al meer dan 50. Reden te meer waarom er heel veel extra aandacht moet blijven voor borstkanker en reden te meer dat we nogmaals willen zeggen hoe blij en dankbaar we met onze Vrienden met PiT zijn … namens alle Ladies voor jullie een hele hele grote DANK en liefs!
Ank, Marloes en Daan

 

Very Important Ladies met Pit

  • vrijdag, 19 mei 2023 17:01

Op zaterdag 3 juni a.s. is iedereen welkom in Mierlo op de Open Dag bij het Gilde St. Catharina en St. Barbara “Heel het Gilde bloeit”.
En onze Ladies zijn uitgenodigd voor een VIP-treatment, wat lief!

Kerstworkshop voor de Ladies met PiT

  • donderdag, 15 december 2022 20:44

De Ladies met PiT nodigen lotgenoten van harte uit voor een fijne, gezellige middag in Kerstsfeer. Op dinsdag 20 december staat een fijne, gezellige kerstmiddag met overheerlijke kersthapjes en een drankje gepland. De Ladies zijn welkom in zaal Den Heuvel, Hoofdingang, zaal links. Er worden onder andere kerststukjes gemaakt en de Ladies krijgen bijzonder bezoek…

De stichting PiNKPiT zet zich anno 2022 nog steeds in voor dorpsgenoten die borstkanker hebben of hebben gehad. Ria Overwater en Vivianne van Bijsterveld namens de organisatie: “We geloven in de kracht van samen én in het lokale karakter van PiNK PiT. Tijdens bijeenkomsten en leuke activiteiten willen we op een laagdrempelige manier samenzijn.”

Ben of ken jij een dorpsgenoot die borstkanker heeft of heeft gehad, meld deze dan aan. Aanmelden of meer informatie kan via Ria Overwater op 06-34869235 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Pagina 1 van 18