PINKtober en Vrienden met PiT

  • zondag, 01 oktober 2023 09:27

Het is weer oktober, ookwel PINKtober genoemd … de maand waarin er weer heel veel extra aandacht is voor borstkanker.
En wat ons betreft kan er niet genoeg aandacht zijn voor deze vreselijke ziekte.
Lieve Vrienden met PiT, we willen we jullie juist in deze maand ook even laten weten hoe blij we met jullie zijn! Fijn dat we regelmatig op jullie mogen rekenen. Daar zijn we heel blij mee want mede dankzij onze Vrienden bestaan we nog steeds en daar zijn we heel dankbaar voor!
Wij zijn geen club die veel tamtam maakt, maar op de achtergrond zijn wij nog steeds verantwoordelijk voor de Stichting en de financiën e.d. en door onze Ladies zelf worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze kunnen delen en leren met en van elkaar.
Lotgenotencontact zoals wij het ooit bedoeld hebben toen we in 2011 begonnen met de Stichting Pink Pit in Geldrop-Mierlo.
Waren het in 2012 nog 5 Ladies met PiT die met ons meegingen, inmiddels zijn het er (helaas) al meer dan 50. Reden te meer waarom er heel veel extra aandacht moet blijven voor borstkanker en reden te meer dat we nogmaals willen zeggen hoe blij en dankbaar we met onze Vrienden met PiT zijn … namens alle Ladies voor jullie een hele hele grote DANK en liefs!
Ank, Marloes en Daan